,

Osteospermum’Sunny Mary’ -Остеоспермум

лв.6,00

Osteospermum’Sunny Mary’ -Остеоспермум Е вид многогодишно растение,което не понася нашите зимни условия.Образува богати цветове в тъмно-цикламен цвят.Започва да цъфти от пролетта до края на есента.Osteospermum’Sunny Mary’ -Остеоспермум е чудесен избор за полусенчести градини.

Osteospermum’Sunny Mary’ -Остеоспермум известно още ,като Африканска магаритка.Това растение е страхотен избор за градината. Има много цветове и нови сортове, от които да избирате и вскички те имат уникални цветове,както за формата така и за баграта.За съжаление тези видове ,не понасят нашите минусови температури.Нужно е да бъдат съхранявани през зимата в помещения,които не пада под -5 градуса.

Osteospermum’Sunny Mary’ -Остеоспермум се отличва с много едрите си цветове,които са в тъмно-цикламено.Растението достига височина до 60см.Образува компактна храстовидна и гъста форма с множество разклонения и цветовеносни стебла.Периода на цъфтеж при  е през целият сезон.От началото на пролетта до каря на есента с обилни цветове.

Osteospermum’Sunny Mary’ -Остеоспермум-препоръчително е да отглеждате растението в големи и обемни саксии,за да може да нараства до по-голям обем и да цъфти обилно.Комбинира се чудесно с всеки вид декоративни треви или по-ниски сезонни цветя за градината.За да се радвате на обилен цъфтеж,премахвайте прецъфтелите цветове и наторявайте вашето растение с комбинирани минерални или органични торове.

Напоследък все по-голям е интереса към този вид растения,а селекционерите създават още по-наситени и причудливи цветове.Баграта може да варира от бял,оранжев, лилав  и дори променящ се цвят.Изключително богато растение,което привлича погледа със своите цветове.Най-интересните нови сортове ,които са създадение  Osteospermum ‘Sunny Philip’-с причудливи тръбести цветчета.

Отглеждане и засаждане на Osteospermum’Sunny Mary’ -Остеоспермум

Почва-богата и добре пропусклива почва.

Поливане-предпочитат влажни ,през летните месеци дори мокри почви

Изложение-изберете,полусенчесто място в градината.Силните преки слънчеви лъчи през лятото ще накарат растението да прецъфтява доста по-бързо.

Растението се предлага в контейнер от 1л. готово за засаждане в градината.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

Call Now Button